Sandra Hedgren – Trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Äntligen skickat in formuläret

Igår eftermiddag hade jag äntligen fyllt i formuläret och kunde skicka in det så att jag och issa kan sätta igång snarast! Jag måste bara få sakerna hemskickade till mig först, spännande?! Jag är iaf super taggad:)
Idag har jag ganska mycket som måste hinna bli gjort, efter jobbet ska jag hämta och lämna Måns och sen ska jag och Daniel åka till Kista tror jag för att köpa massa presenter:D Vi har två studentfiranden kvar och idag fyller Daniels mamma år så vi ska dit och fira henne lite!

Haha den här låten har jag haft i huvudet hela dagen, Daniels nya Favvolåt haha;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats