Sandra Hedgren – Trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

God morgon♥

Jag sitter på jobbet och är måttligt road över att det är måndag..Denna helg har varit hur bra som helst! Min älskade syster tog studenten i fredags och det firades med en jätte bra mottagning och utgång i stan. Slutskivan hölls på entourage och vi var inte dom första med att gå hem, vi stängde nämligen stället:) I lördags kom vi inte upp förens klockan 14 och vi fick inte alls mycket gjort. Men igår däremot var det full rulle i lägenheten. Medan Daniel höll på med balkongen åkte jag och mamma till Ikea och köpte heminredning! Till middag unnade vi oss ett restaurang besök och där blev vi sittandes i tre timmar, Isabell och Sebaztian kom och höll oss sällskap sista timmen:)

Jag har massa bilder från helgen men jag har inte orkat ladda upp dom än;)

Jag och söta Mee

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats